Goed nieuws over Gakpo, seizoen Vertessen mogelijk al voorbij

20 april 2022, 21:30

PSV lijkt niet te hoeven vrezen dat het Cody Gakpo moet missen in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Volgens Voetbal International is de kans groot dat de aanvaller, die afgelopen zondag nog de winnende maakte in de bekerfinale tegen Ajax, in Leeuwarden 'gewoon' van de partij is. Voor Yorbe Vertessen lijkt het seizoen daarentegen voorbij te zijn. 

Gakpo was afgelopen zondag natuurlijk de gevierde man bij PSV. Een minuut nadat de Eindhovenaren de bordjes in evenwicht hingen, maakte de aanvaller er 1-2 van. Ajax had vervolgens nog genoeg tijd om de achterstand weg te poetsen, maar zover kwam het niet. Toen Danny Makkelie voor het laatst op zijn fluitje blies, stond Gakpo overigens niet meer op het veld. De uiteindelijke matchwinner moest na een uur de strijd staken. Zijn blessure lijkt echter mee te vallen, waardoor hij tegen SC Cambuur mogelijk 'gewoon' in actie kan komen. 

Dat geldt niet voor Vertessen. De Belg kwam na tachtig minuten binnen de lijnen voor Eran Zahavi, maar werd binnen de kortste keren alweer vervangen. Vertessen was met een schot op de paal nog wel dicht bij de 1-3, alvorens hij met een liesblessure de strijd moest maken. 'Als Vertessen dit seizoen nog minuten wil maken, moet hij snel herstellen', klinkt het bij Voetbal International. Ook Noni Madueke is nog een twijfelgeval voor het duel met SC Cambuur. De Engelsman viel anderhalve week geleden geblesseerd uit in het thuisduel met Fortuna Sittard en moest de wedstrijden tegen Leicester City en Ajax daardoor al aan zich voorbij laten gaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen