Manchester City en Real Madrid maken geen fout in titeljacht

21 april 2022, 00:30   Bijgewerkt: 20 april 2022, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 20 april.

City blijft ijskoud en heeft Liverpool weer even op punt afstand

Manchester City heeft de koppositie in de Premier League weer overgenomen van Liverpool. De ploeg van trainer Josep Guardiola zegevierde woensdagavond met 3-0 tegen Brighton & Hove Albion. Zo heeft City met nog zes wedstrijden de touwtjes weer in de handen.

Oranje boven in Coppa Italia: Nederlanders strijden in finale

De finale van de Coppa Italia gaat dit seizoen tussen Internazionale en Juventus. De club uit Turijn plaatste zich woensdagavond voor de eindstrijd door met 2-0 te winnen van Fiorentina. De heenwedstrijd was ook al gewonnen door de manschappen van Massimiliano Allegri.

PSG moet feestje nog even uitstellen dankzij Feyenoord-opponent

Paris Saint-Germain mag zich nog niet officieel landskampioen van Frankrijk noemen. De Parijzenaars wonnen zelf met 0-3 op bezoek bij Angers, maar nummer twee Olympique Marseille pakte ook drie punten. Aanstaande zaterdag kan het feest alsnog losbarsten.

Heerlijke North West London Derby blijkt prooi voor Arsenal

De kraker tussen Chelsea en Arsenal is woensdagavond geëindigd in een overwinning voor The Gunners. In een enerverende topwedstrijd trokken de bezoekers uiteindelijk met 2-4 aan het langste eind. Edward Nketiah deed zijn voormalig werkgever pijn namens Arsenal.

Real ondanks falende Benzema stap dichterbij Spaanse landstitel

Real Madrid kan zich gaan opmaken voor een groot feest om het kampioenschap te vieren. De Madrilenen wonnen woensdagavond met 1-3 op bezoek bij Osasuna en mogen zich bijna de beste ploeg van Spanje noemen. Opvallend was de rol van Karim Benzema.

Na Ten Hag ook gewenste assistent rond met Manchester United

Mitchell van der Gaag gaat in het kielzog van Erik ten Hag de stap maken naar Manchester United. De vijftigjarige oefenmeester is momenteel al assistent van Ten Hag bij Ajax. Die rol krijgt hij ook op Old Trafford, meldt De Telegraaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen