'Ten Hag krijgt 240 miljoen transferbudget, 12 spelers mogen weg'

21 april 2022, 10:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag krijgt grotendeels de vrije hand bij Manchester United. De oefenmeester staat voor een overstap naar de Premier League en daar liggen grote plannen. Hij krijgt een transferbudget van zo'n 240 miljoen euro, omdat er twaalf spelers mogen vertrekken én wordt er gesproken over potentiële aanwinsten.

Dat schrijft The Mirror althans. De oefenmeester wil een 'radicale herziening' van de A-selectie doorvoeren. Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata en Lee Grant hebben een aflopend contract en zullen normaliter na dit seizoen vertrekken. Volgens Sky Sports praat Pogba met Juventus en Real Madrid, terwijl Matic volgens Calciomercato met AS Roma om tafel zit.

Ook van een zestal andere spelers zou de Nederlander afscheid willen nemen. Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Phil Jones, Alex Telles, Anthony Martial en Marcus Rashford zouden niet meer in de plannen voorkomen van de coach. Voor Donny van de Beek, die momenteel wordt verhuurd aan Everton, komt er wel een nieuwe kans bij The Red Devils, weet het geruchtenmedium.

Lees ookVijf oude bekenden die Ten Hag kan meenemen naar Manchester United

Volgens het tabbloid, dat weet dat Benfica-spits Darwin Nunes, West Ham United-controleur Declan Rice, Wolverhampton Wanderers-middenvelder Ruben Neves en Tottenham Hotspur-spits Harry Kane op het wensenlijstje staan van Ten Hag, is de uitdaging voor de oefenmeester ongeveer hetzelfde als destijds voor Sir Alex Ferguson, toen die in 1986 aantrad bij Manchester United en ook de boel op de schop moest gooien.

'Het kostte Ferguson vier jaar om zijn eerste trofee te winnen en er is een erkenning binnen de club, onder leiding van topman Richard Arnold, dat het even lang kan duren voordat Ten Hag de zaken omdraait', schrijft The Mirror over de aankomende periode van Ten Hag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dutch
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Genoeg budget maar de spelers de genoemd worden kosten wat

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop alleen dat het geen compleet NL feestje wordt daar. Veel trainers hebben daar een hand van. Koeman laatst bij Barcelona nog.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen