Forse tegenvaller Martens: opnieuw mist ze uitverkocht Camp Nou

21 april 2022, 16:38   Bijgewerkt: 21 april 2022, 16:46

Lieke Martens (29) heeft een forse domper te verwerken gekregen. De speelster van FC Barcelona heeft een enorme terugval gehad in de revalidatie, waardoor ze dit seizoen normaliter niet meer in actie komt. Daarom moet de aanvalster wederom een vol Camp Nou missen.

Dat heeft FC Barcelona donderdag naar buiten gebracht. Martens was aan het revalideren, maar liep tijdens haar herstel een hamstringblessure op. Die houdt haar sowieso nog vier weken buitenspel, waardoor ze de rest van dit seizoen normaliter voorbij is. 

Martens mist zodoende de Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg, waarvan de return in een uitverkocht Camp Nou gepland staat volgende week. Eerder won FC Barcelona deze maand met 5-2 van Real Madrid in eveneens een uitverkocht stadion, die wedstrijd moest Martens aan zich voorbij laten gaan door haar eerdere kwetsuur.

Lees ookVol Camp Nou ziet historische en sensationele vrouwen-Clásico

Martens speelde dit seizoen slechts twintig wedstrijden namens de vrouwentak van FC Barcelona, waarin ze zeventien doelpunten maakte. Alleen in het seizoen 2019/20 – het coronajaar – kwam ze tot minder optredens namens haar werkgever. Dat was cijfermatig ook het minste seizoen van de Leeuwin, omdat ze slechts eenmaal scoorde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen