Maguire krijgt bommelding in eigen huis: politie doet onderzoek

21 april 2022, 17:33

Harry Maguire is de gebeten hond bij de supporters na de 4-0 nederlaag van Manchester United tegen rivaal Liverpool. De aanvoerder van de Engelse clubs kreeg een e-mail waarin stond dat er een bom in zijn huis gelegd wordt. De politie is het aan het onderzoeken.

Sky Sports kwam als eerste met het nieuws naar buiten, waarbij een woordvoerder van de club de geruchten inmiddels bevestigd heeft. Nadat de mail was binnengekomen bij de voetballer heeft hij direct melding gemaakt van bedreiging bij de politie. Het afgelopen etmaal is de politie al aan het onderzoeken geweest met honden, die speciaal opgeleid zijn voor het opsporen van explosieven. Het huis, de tuin en de nabije omgeving zijn doorzocht.

"De veiligheid van zijn familie is prioriteit nummer één voor Harry. Hij zal zich wel 'normaal' blijven voorbereiden op de wedstrijd van dit weekend en we zullen op dit moment geen verdere details geven", laat een woordvoerder van de familie weten aan the Sun. Het is niet voor het eerst dat de Engelse verdediger bedreigd wordt na een wedstrijd, maar bij de bommelding zouden ook zijn vrouw en twee kinderen in gevaar kunnen komen. Dat was voor de verdediger de reden om meteen de politie in te schakelen.

Maguire is het gehele seizoen al de kop van jut bij United, dat momenteel zesde staat in de competitie. De club betaalde meer dan tachtig miljoen euro voor de mandekker, die dit seizoen al meerdere keren pijnlijk in de fout ging. Onlangs werd hij ook tijdens de interland tegen Ivoorkust uitgefloten door zijn landgenoten op de tribunes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen