Conte waarschuwt Ten Hag voor slapeloze nachten bij 'gigantische klus'

21 april 2022, 20:21

Erik ten Hag gaat het moeilijk krijgen bij Manchester United. Dat stelt Antonio Conte, die momenteel voor de groep staat bij Tottenham Hotspur en eerder al werkzaam was bij Chelsea. Volgens de Italiaanse oefenmeester is de Premier League de 'zwaarste competitie van de wereld'.

Dat vertelt de oefenmeester op de persconferentie, voorafgaand aan het duel met Brentford. "Voor iedere manager is dit een gigantische klus, er is een moordende concurrentie. Het niveau is enorm hoog, zeker wanneer je bij een topclub als Manchester United werkt", vertelt Conte, die met Chelsea de Premier League en een FA Cup won.

"De druk is gigantisch, je moet vechten om titels binnen te halen. Het is niet makkelijk, er zijn veel topclubs die dezelfde doelstellingen hebben", vervolgt de trainer, die ziet dat United bezig is aan een teleurstellend seizoen. Waar de ploeg vorig seizoen nog tweede werd in de competitie, staan de Red Devils momenteel op de zesde plaats. Conte noemt dat 'vreemd'.

"Ze eindigden als tweede, halen versterkingen en het gaat slechter. Het is het bewijs dat het in Engeland niet makkelijk is. Ik zei eerder al dat je tijdens het seizoen op heel veel teams moet letten. Het is hier zo moeilijk dat je niet kunt slapen", besluit de Italiaanse keuzeheer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen