Volgende tegenvaller Van de Beek bij Everton

22 april 2022, 17:22   Bijgewerkt: 22 april 2022, 17:27

Donny van de Beek (25) blijft maar kwakkelen bij Everton. De Nederlandse middenvelder zat midweeks wel weer bij de wedstrijdselectie van Frank Lampard, maar zal dit weekend opnieuw niet van de partij zijn. Vanwege zijn liesblessure ontbreekt hij tijdens de derby in de Premier League tegen Liverpool.

Dat heeft Lampard laten weten tijdens de persconferentie. Na zijn komst kwam Van de Beek meteen aan spelen toe in de zes mogelijke Premier League-wedstrijden, waarvan hij vijfmaal in de basis begon én een goede indruk maakte. Daarna kwam de oud-Ajacied vanwege een ziekte niet in actie tegen Newcastle United, waarna hij eenmaal teruggekeerd tegen West Ham United al in de warming-up uitviel met zijn lieskwetsuur.

In die verloren wedstrijd scoorde zijn vervanger Mason Holgate ook meteen en bovendien ontbrak Van de Beek de afgelopen twee wedstrijden daarna ook nog vanwege dezelfde blessure. Er leek beterschap te komen, want tegen Leicester City keerde de Nederlander terug in de wedstrijdselectie, maar kwam hij niet in actie en was hij klaarblijkelijk nog steeds niet helemaal fit.

Lees ookHerstelde Van de Beek moet geduld hebben

Van de Beek blessure

Tijdens de persconferentie vrijdagmiddag kwam Lampard alsnog met de mededeling dat Van de Beek niet in actie zal komen tijdens de cruciale derby tegen Liverpool vanwege een 'lichte blessure'. "Hij zal er niet bij zijn", bevestigde de manager van Everton. Voor The Toffees staat er veel op het spel, aangezien ze nog volop tegen degradatie vechten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen