Pogba heeft laatste wedstrijd voor United mogelijk al gespeeld

22 april 2022, 20:06

De kans is groot dat Paul Pogba afgelopen dinsdag al zijn laatste wedstrijd voor Manchester United heeft gespeeld. De Fransman, die in het bezit is van een aflopend contract, viel in de uitwedstrijd tegen Liverpool al heel vroeg uit met een blessure. Die houdt hem minstens vier weken aan de kant.

Dat vertelde interim-trainer Ralf Rangnick vrijdagmiddag op zijn persconferentie. ''Op basis van de scan is het heel onwaarschijnlijk dat hij voor het einde van het seizoen nog in actie komt'', citeerde Voetbal International. ''De dokter heeft gezegd dat het minimaal vier weken duurt. De laatste wedstrijd is eind mei, dus ik denk niet dat het heel waarschijnlijk is dat hij nog gaat spelen.''

Pogba begon afgelopen dinsdag weliswaar nog aan de aftrap van het uitduel met Liverpool, maar verliet binnen tien minuten het veld. Op dat moment had Luis Díaz de score al geopend voor de thuisploeg, die in het restant van de wedstrijd uitliep naar een 4-0 overwinning. Pogba beleeft sowieso een uitermate teleurstellend seizoen. De Fransman sukkelt met blessures. Zo hield een hamstringblessure hem eerder dit seizoen al een paar maanden aan de kant. Daardoor kwam hij vooralsnog pas in twintig competitiewedstrijden in actie. Daarin gaf hij weliswaar negen assists, maar scoorde hij slechts één keer.

Omdat Pogba in het bezit is van een aflopend contract, lijken zijn minuten tegen Liverpool zijn laatste te zijn geweest namens Manchester United. De middenvelder keerde in de zomer van 2016 voor een slordige 105 miljoen euro terug op Old Trafford, maar heeft de hoge verwachtingen eigenlijk geen moment écht kunnen waarmaken. Niet voor niets wordt hij al jaren in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, terwijl ook Paris Saint-Germain voor hem in de markt zou zijn.

Lees ook: 'Pogba staat voor spectaculaire terugkeer naar Frankrijk'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen