Nainggolan steunt Overmars: "Het interesseert mij geen zak"

23 april 2022, 10:23

Marc Overmars heeft een goede eerste indruk gemaakt op Radja Nainggolan. Dat de nieuwe technisch directeur van Antwerp kortgeleden nog in het middelpunt van een mediastorm stond, zegt de 33-jarige middenvelder weinig.

De aanstelling van Overmars bij Antwerp zorgde voor de nodige ophef, daar de voormalig aanvaller slechts zes weken eerder bij Ajax vertrok vanwege grensoverschrijdend gedrag. "Wat er allemaal in de kranten geschreven wordt, interesseert mij geen zak. Ik bekijk die ­persoon gewoon zoals ik hem ken", zegt Nainggolan in Het Nieuwsblad.

De flamboyante middenvelder is Overmars in de afgelopen maand weleens tegengekomen op De Bosuil, de thuishaven van Antwerp. "Ja, hij praat weleens met de spelers", aldus Nainggolan, die stelt 'met respect' behandeld te worden door Overmars. "Dat is het ­belangrijkste voor mij."

Eerder nam ook Paul Gheysens, voorzitter van de Belgische club, Overmars in bescherming. "Marc is een sympathieke, correcte, minzame man", zei hij tegen NRC. "Hij heeft fouten gemaakt, maar hij heeft ook op een nederige manier spijt betuigd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bijzondere kerel...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen