Waarom De Vrij hoopt dat Rüdiger bij Real Madrid tekent

24 april 2022, 14:27

Antonio Rüdiger loopt deze zomer uit zijn contract bij Chelsea, waardoor hij een van de meest gewilde transfertargets is de komende transferwindow. Diverse topclubs werden al met hem in verband gebracht, maar volgens transferspecialist Fabrizio Romano is Real Madrid momenteel zeer dicht bij zijn handtekening. Dat kon voor Stefan de Vrij weleens goed nieuws betekenen.

Volgens journalist Ignazio Genuardi zou Paris Saint-Germain namelijk Rüdiger op één hebben staan om de defensie komende zomer te komen versterken, maar schakelt het anders naar De Vrij, die als belangrijkste alternatief geldt. Real zal Rüdiger naar verluidt meer dan tien miljoen euro per jaar betalen, maar dat bedrag kan nog oplopen door bonussen.

Dat is zelfs voor Paris Saint-Germain te gortig, waardoor het mogelijk schakelt naar de centrale verdediger van Inter Milaan. De Vrij heeft nog een jaar langer contract en hoopt binnenkort een goede aanbieding te krijgen van zijn club. Mocht die aanbieding niet toereikend zijn, dan kan hij volgens Genuardi dus op een belletje uit Parijs rekenen. Dat maakt ook de onderhandelingspositie van De Vrij ten opzichte van Inter weer een stuk gunstiger.

Lees ook: 'Real Madrid dicht bij aantrekken Rüdiger; Jesus verkast in PL'

Bij PSG zou hij ploeggenoot kunnen worden van zijn landgenoten Georginio Wijnaldum en Xavi Simons, maar de 30-jarige verdediger zou bovenal nog een keer flink kunnen cashen bij een absolute topclub in Europa. Bij PSG moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Maquinhos, Presnel Kimpembe en Sergio Ramos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen