Naast Steijn denkt Sparta aan andere optie voor opvolging Fraser

25 april 2022, 08:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta moet voor de komende vier wedstrijden op zoek naar een opvolger van de opgestapte coach Henk Fraser. De hekkensluiter van de Eredivisie kan ervoor kiezen om Maurice Steijn alvast voor de groep te zetten, maar heeft ook een andere optie in de gelederen.

Volgens het Algemeen Dagblad wordt namelijk ook de naam van Hans de Koning genoemd als mogelijke opvolger voor het restant van het seizoen. De voormalig coach van onder meer VVV-Venlo bekleedt op dit moment een technische rol in het bestuur van de Rotterdammers, maar heeft jarenlange ervaring als coach. Het is niet bekend of De Koning daar zelf voor open staat.

Fraser verklaarde zich zondagavond solidair aan zijn assistent Aleksandar Rankovic, die door Sparta op non-actief werd gesteld omdat de club een schokeffect wilde creëren. De degradatiekandidaat zag alle concurrenten dit weekend een overwinning boeken, waardoor Sparta naar de laatste plaats in de Eredivisie zakte.

Mogelijk blijft het niet bij het vertrek van de twee trainers. 'Met name de positie van Laros, die vooralsnog alle stormen heeft doorstaan, lijkt onhoudbaar geworden. Onder zijn leiding koerst Sparta nu voor de tweede maal in korte tijd af op de eerste divisie', klinkt het in het AD.

Lees ook: Fraser legt taak als trainer van Sparta per direct neer

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen