Update: Linssen mag gaan praten met Urawa Red Diamonds

25 april 2022 – Voor Bryan Linssen gloort een eerste avontuur in het buitenland. De kleine aanvaller van Feyenoord staat in de belangstelling van een die uitkomt in de Japanse J1-League. De club is bereid om een transfersom neer te leggen voor de aanvaller. Het gaat om de Japanse club Urawa Red Diamonds. Feyenoord heeft de aanvaller toestemming gegeven om te praten.

Update: Linssen mag gaan praten met Urawa Red Diamonds

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Voetbal International. Linssen sprak twee jaar geleden al uit dat hij voor een avontuur in het buitenland wilde gaan, totdat Feyenoord zich alsnog meldde voor zijn diensten. De twee partijen kwamen er aanvankelijk niet uit, maar de Rotterdammers slaagden er alsnog in Linssen naar de Kuip te halen.

Mocht Linssen vertrekken, zal Feyenoord naar nóg een spits moeten zoeken. Cyriel Dessers keert na dit seizoen terug naar KRC Genk, omdat Feyenoord vooralsnog niet bereid lijkt zijn hoge afkoopsom af te tikken. Bovendien bestaat voor Luis Sinisterra veel buitenlandse interesse en keert ook Reiss Nelson terug naar Arsenal, dat hem voor een jaar in Rotterdam stalde.

Linssen maakte zijn debuut als profvoetballer bij Fortuna Sittard en speelde later voor MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse. In 2020 maakte hij de overstap naar Feyenoord, waar hij vorig seizoen in de punt van de aanval geposteerd werd. Daar concurreert hij dit seizoen met Cyriel Dessers. Afgelopen zondag kreeg Linssen de kans als nummer tien, bij afwezigheid van Guus Til.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd