Indekken of realistisch? Guardiola ziet grote favoriet in halve finale

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 april 2022 – Nog één nachtje slapen en dan barst het Champions League-geweld weer los. Na een enerverende achtste en kwartfinale belooft ook de halve finale spectaculair te worden. De ogen zijn vooral gericht op de ontmoeting tussen Manchester City en Real Madrid. Volgens Pep Guardiola hebben de Spanjaarden de beste papieren om de eindstrijd te bereiken.

Indekken of realistisch? Guardiola ziet grote favoriet in halve finale

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Guardiola stond in zijn loopbaan als hoofdtrainer al veelvuldig tegenover Real Madrid. Toen hij aan het roer stond bij FC Barcelona reeg hij de zeges op de rivaal aaneen, maar als oefenmeester van Bayern München ging hij twee keer onderuit tegen de Koninklijke. Als trainer van Manchester City wist de Spanjaard dan weer tweemaal te winnen van Real Madrid. De koploper van de Premier League kan dus met een goed gevoel toewerken naar de eerste ontmoeting in de halve finale. Maar Guardiola beschouwt zijn ploeg desondanks niet als favoriet voor het bereiken van de finale.

Lees ook: Real vreest: uitstekende balans Guardiola tegen de Koninklijke

Heel gek is dat natuurlijk niet. In tegenstelling tot Real Madrid heeft Manchester City weinig ervaring met deze fase van het miljardenbal. De Engelse miljardenploeg stond pas twee keer eerder in de halve finale, terwijl de Madrilenen het toernooi al dertien keer wisten te winnen. Guardiola noemt het dan ook een 'eer' om in deze fase tegenover Real Madrid te staan. ''Je weet nooit of we op enig moment weer hier staan. Wij spelen tegen spelers die al vele keren in deze positie zijn geweest. Daarom hebben zij wellicht iets dat wij niet hebben'', blikte hij maandag vooruit op het eerste duel met de Spaanse recordkampioen.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd