Transfergekte in Amsterdam en Eindhoven, Ihattaren steelt show

26 april 2022, 00:30   Bijgewerkt: 25 april 2022, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 25 april. 

Ajax zet in op komst Steven Bergwijn en Owen Wijndal

Ajax hoopt komende zomer een dubbelslag te slaan op de transfermarkt. De Amsterdammers speuren naar nieuw elan en zijn in de zoektocht uitgekomen bij Steven Bergwijn en Owen Wijndal. De Oranje-internationals zijn al langer in beeld bij de topclub, maar moeten in de zomer dan eindelijk de overstap gaan maken.

Opvallende namen genoemd voor spitspositie Feyenoord en PSV

PSV en Feyenoord moeten komend seizoen op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Volgens Rafael van der Vaart lopen er in de Eredivisie en in Europa genoeg spitsen rond die als absolute aanwinst voor de topclubs gelden. Toch zijn er ook twijfels of zij het niveau aankunnen.

Hij is LOS: Ihattaren sloopt VVV en maakt drie heerlijke goals

Om nu te zeggen dat Mohamed Ihattaren helemaal terug is van weggeweest, is misschien iets te kort door de bocht. Maar dat de aanvallende middenvelder de smaak te pakken heeft, bewees hij maandagavond in het thuisduel van Jong Ajax met VVV-Venlo. Hij scoorde niet één of twee keer, maar maakte er liefst drie. Alle doelpunten vielen in de tweede helft en ze mogen er allemaal zijn.

Fraser reageert op vertrek bij Sparta: ''Dat was een stap te ver''

Henk Fraser is niet langer de hoofdtrainer van Sparta Rotterdam. Fraser, die na afloop van dit seizoen aan de slag gaat bij FC Utrecht, besloot zondagavond om zijn spullen te pakken nadat hij kennis nam dat zijn assistent Aleksandar Rankovic moest vertrekken. Voor hem was dat een 'stap te ver'.

Update: Linssen mag gaan praten met Urawa Red Diamonds

Voor Bryan Linssen gloort een eerste avontuur in het buitenland. De kleine aanvaller van Feyenoord staat in de belangstelling van een die uitkomt in de Japanse J1-League. De club is bereid om een transfersom neer te leggen voor de aanvaller. Het gaat om de Japanse club Urawa Red Diamonds. Feyenoord heeft de aanvaller toestemming gegeven om te praten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen