NAC Breda presenteert eerste aanwinst: "Het gaat wennen zijn"

26 april 2022, 10:22

NAC Breda heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De Bredanaren nemen Jort van der Sande (26) transfervrij over van FC Eindhoven.

De centrumspits heeft in het Rat Verlegh Stadion een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar getekend. Met Van der Sande haalt NAC een speler in huis die al jaren in de Keuken Kampioen Divisie speelt. Bij FC Den Bosch debuteerde hij in het profvoetbal om in 2019 naar Eindhoven over te stappen.

Namens die clubs kwam Van der Sande tot 179 competitiewedstrijden en 41 doelpunten. "Jort is een type speler die goed bij NAC past. Hij heeft een goede werkethiek en koppelt dit aan scorend vermogen. Met deze werkethiek en bereidheid zal hij ook karakter toevoegen aan de ploeg", reageert trainer Edwin de Graaf op de komst van de aanvaller.

Van der Sande denkt het wennen wordt bij zijn nieuwe club. "Je speelt hier voor een enorm fanatiek publiek en enorm grote aanhang. Ik denk dat dit een fantastische ervaring zal worden en dat ik hier met heel veel zin ga spelen", zegt de spits, die met Eindhoven zijn nieuwe club mogelijk nog tegenkomt in de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen