Dit is het programma van titelkandidaten Man City en Liverpool

26 april 2022, 15:45

De ontknoping in de Engelse titelrace nadert. Manchester City en Liverpool zijn verwikkeld in een bloedstollende strijd om felbegeerde landstitel. Wie trekt er aan het langste eind? FCUpdate.nl legt de programma's van de titelkandidaten naast elkaar.

Manchester City en Liverpool zijn momenteel misschien wel de best voetballende ploegen ter wereld. Beide clubs maken nog kans op het winnen van de Champions League, maar ook op het landskampioenschap. De laatste ontmoeting (in de competitie) tussen beide ploegen eindigde ruim twee weken geleden in een 2-2 gelijkspel, waardoor The Citizens nog steeds één punt voorstaan op de ploeg van Jürgen Klopp. Er zijn echter nog vier wedstrijden te gaan.

1. Manchester City | 33-80

Manchester City won de laatste twee competitiewedstrijden zeer overtuigend van Watford en Brighton & Hove Albion, waardoor er veel vertrouwen is bij de club uit Manchester. De ploeg van Pep Guardiola is goed in vorm, maar staat voor drukke weken omdat het ook nog in de Champions League actief is. Een voordeel voor de club uit de industriestad is dat het speelschema in de Premier League op papier niet al te lastig is.

Resterend programma:

Leeds United – Manchester City (30 april)

Manchester City – Newcastle United (8 april)

West Ham United - Manchester City (15 mei)

Manchester City – Aston Villa (22 mei)

2. Liverpool | 33-79

Het enige wat Liverpool momenteel kan doen is de druk blijven opvoeren op Manchester City. Afgelopen week ging dat goed, want The Reds wonnen van Everton, vernederden Manchester United en legden daarmee de druk bij de concurrent. Liverpool laat week in week uit zien in topvorm te verkeren, waardoor de ploeg van Jürgen Klopp blaakt van vertrouwen. Een nadeel is wel dat Liverpool in de komende weken nog wat lastige opponenten treft.

Resterend programma:

Newcastle United – Liverpool (30 april)

Liverpool – Tottenham Hotspur (7 april)

Aston Villa – Liverpool (10 mei)

Liverpool – Wolverhampton Wanderers (22 mei)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen