'Chelsea ziet in De Ligt vervanger naar Real vertrekkende Rüdiger'

26 april 2022, 18:22   Bijgewerkt: 26 april 2022, 18:27

Real Madrid wordt zeer vermoedelijk de nieuwe werkgever van de gewilde Antonio Rüdiger (29). De centrale verdediger is transfervrij na dit seizoen bij Chelsea en had diverse opties. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports is er echter een knoop doorgehakt en speelt de sterke Duitser na dit seizoen voor De Koninklijke.

Daarmee pakt het Engelse medium dinsdagavond groots uit, met onder meer de term 'Breaking News', nadat eerder transferspecialist Fabrizio Romano met hetzelfde nieuws kwam. Rüdiger gaat een contract tot en met 2026 tekenen en alle benodigde handtekeningen staan daarvoor bijna op papier. Afgelopen seizoen trok Real Madrid ook linkspoot David Alaba al transfervrij aan, waarmee het centrum van de achterhoede zonder hoge kosten is vernieuwd.

Rüdiger vertrekt uit de Premier League omdat Chelsea hem geen passende nieuwe aanbieding kon doen. Vanwege de financiële situatie na het vertrek van eigenaar Roman Abramovich moet de club een duidelijke pas op de plaats maken. Eerder kwam de verdediger uit voor VfB Stuttart en AS Roma, dat hem in 2016 verkocht aan Chelsea.

Lees ook: Waarom De Vrij hoopt dat Rüdiger bij Real Madrid tekent

De Ligt naar Chelsea

Voor Matthijs de Ligt gaat de overgang van Rüdiger wellicht verstrekkende gevolgen hebben, want volgens Tuttosport staat de Nederlander bovenaan het lijstje van vervangers. Het medium meldde eerder dat de oud-Ajacied moet bijtekenen of vertrekken en zoals het nu staat, lijkt het dat laatste te worden. The Blues zullen flink in de buidel moeten tasten, want de Oude Dame wil de hoofdprijs voor De Ligt. De vraag is of Chelsea dat wel op tafel kan en wil leggen. Eerder werd ook Stefan de Vrij in verband gebracht met Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen