Danjuma kijkt uit naar 'speciaal' onderonsje: "Wil mezelf bewijzen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 april 2022 – Arnaut Danjuma neemt het woensdagavond met Villarreal op tegen Liverpool. Het betekent automatisch dat hij zijn landgenoot Virgil van Dijk meerdere keren zal tegenkomen op het veld. De aanvaller kijkt uit naar het onderonsje en heeft zin om zichzelf te meten met 'een van de beste verdedigers van de wereld'.

Danjuma kijkt uit naar 'speciaal' onderonsje: "Wil mezelf bewijzen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat is hoe Danjuma de mandekker omschrijft in gesprek met ESPN. "Je wilt je laten zien op het hoogste niveau. Spelen tegen Van Dijk is speciaal, want hij is ook aanvoerder bij Oranje. En het niveau van verdedigen wordt niet hoger dan bij hem. Maar ik wil mezelf ook bewijzen. Als je naar mijn statistieken kijkt, denk ik dat ik wel wat schade kan aanrichten. Ik heb genoeg kwaliteiten om bij de besten van de wereld te horen. Ik moet zo doorgaan, stabiel blijven."

Danjuma speelde bij Bournemouth voor hij afgelopen zomer de overstap maakte naar de La Liga-club. "Engeland voelt als thuiskomen. Ik heb er twee geweldige jaren gehad en dat is me veel waard. Ik had er goede seizoenen en ben er volwassener geworden. Het is een eer om te zeggen dat ik in de Premier League gespeeld heb", aldus de aanvaller, die geen moment spijt heeft gehad van zijn transfer naar het zuiden van Europa.

Villarreal verrast namelijk vriend en vijand met een sterke Champions League-campagne. Danjuma noemt een duidelijke verklaring voor de prestaties: trainer Unai Emery. "Hij is zo'n elite coach. We kunnen verdedigen, counteren en zelf het spel maken. Bijna alles. Dat is een grote kracht. Hij is de reden dat ik naar Villarreal kwam. Hij is een van de beste met wie ik gewerkt heb."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd