Fenomeen Benzema denkt niet aan Ballon d'Or na bizarre avond

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 april 2022 – Karim Benzema werd dinsdagavond de grote held bij Real Madrid. De spits kon een nederlaag niet voorkomen (4-3), maar door zijn twee doelpunten mag de ploeg nog wel hopen op de finale van de Champions League. In de knock-outfase van dit seizoen was hij al goed voor negen doelpunten. Ongekende cijfers, maar de aanvaller is niet bezig met een mogelijke Ballon d'Or.

Fenomeen Benzema denkt niet aan Ballon d'Or na bizarre avond

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik denk aan het winnen van La Liga en de Champions League. Wat daarna komt, zullen we wel zien. Ik ben gefocust op die doelstellingen. Als ik moet kiezen tussen een Ballon d'Or of de Champions League? Dat laatste natuurlijk!", vertelt de aanvaller kort na het laatste fluitsignaal voor de camera van Canal+. Benzema bracht voor rust de spanning terug met een doelpunt dat uit de lucht kwam vallen, maar na de wedstrijd ging het vooral over zijn tweede goal: een panenka-strafschop.

Lees ook: 'Geef de Ballon d'Or aan Real's Karim Benzema en snel'

Dat terwijl hij in de Spaanse competitie de laatste twee penalty's miste. Desondanks twijfelde hij geen moment. "Ik zeg altijd: als je geen strafschop neemt, kun je ook niet missen. Ik heb heel veel vertrouwen in mezelf. De keepers kijken hoe ik penalty's neem, dus soms moet je iets verrassends doen", aldus Benzema, die zijn ploeg niet één keer op voorsprong zag komen in Manchester. De ploeg verloor met één doelpunt verschil, waardoor de hoop op de finale nog niet opgegeven is.

"Een nederlaag is nooit goed, maar we geven nooit op", aldus de Fransman, die heeft genoten van het niveau van de wedstrijd. "Dit was een geweldige halve finale, waarin City beter begon. Na 25 minuten kwamen we terug in het duel en uiteindelijk wisten we drie keer te scoren. We spelen nu thuis in het Bernabéu, we hebben de fans nodig zoals nooit tevoren. We willen iets magisch doen, winnen."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd