Nieuwe spits PSV: ED noemt Zirkzee, Weghorst, Lammers en Zahavi

27 april 2022, 14:44

PSV moet komende zomer de markt op voor een nieuwe nummer negen. Het contract van Eran Zahavi loopt af, terwijl zijn concurrent Carlos Vinicius na dit seizoen terugkeert naar zijn club Benfica. In Eindhoven zijn diverse spitsen in beeld om komend seizoen voor de goals te gaan zorgen, maar er is nog geen knoop doorgehakt.

Alleen als Zahavi een fors lager salaris zou accepteren, is het mogelijk dat de Israëliër langer aan PSV verbonden blijft. Dat lijkt echter uitgesloten. PSV is bovendien niet lyrisch over huurling Vinicius, die normaal gesproken terugkeert naar Benfica. Toch is de Eindhovense topclub overtuigd dat Vinicius een belangrijke rol kan spelen als stormram.

Beide spitsen lijken komend seizoen echter niet aan de eisen voor een basiskracht te kunnen voldoen. Volgens het Eindhovens Dagblad staat Wout Weghorst op de verlanglijst van de Eindhovenaren, maar hij geldt volgens de krant 'zeker nog niet als alarmschijf met alle potentie om uit te groeien tot nummer 1 bij het rijtje kandidaten.' Ook de naam van Joshua Zirkzee valt, maar hij lijkt te duur. Sam Lammers steggelde in het verleden over zijn contract bij PSV, waardoor een rentree uitgesloten lijkt.

Uiteraard klinkt bij PSV ook ieder jaar de naam van Luuk de Jong als het gaat om aanvallers. De Nederlander heeft het momenteel echter goed naar zijn zin bij FC Barcelona en wil nog minstens één seizoen actief blijven in het buitenland.

Voor wie moet PSV gaan? Reageer hieronder!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zirkzee zou de allerbeste zijn voor PSV: garantie op goals en grote kans dat je hem met flinke winst kan verkopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen