'PSG hoopvol over Mbappé; Jesus start gesprek met Arsenal'

27 april 2022 – Paris Saint-Germain is hoopvol gestemd over de contractverlenging van Kylian Mbappé. De Fransman leek maandenlang hard op weg naar Real Madrid, maar toch ruikt de Franse topclub kansen om de aanvaller uit Spaanse handen te houden.

'PSG hoopvol over Mbappé; Jesus start gesprek met Arsenal'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

PSG heeft Mbappé opnieuw een monsteraanbieding gedaan, zo meldt The Telegraph. Vorige week ontmoetten bestuursleden van PSG en de familie van Mbappé elkaar in Qatar, waar gesprekken werden gevoerd over eventuele verlenging. Real blijkt namelijk niet bij machte het torenhoge salaris van Mbappé op te hoesten. PSG is bereid om dat wél te doen.

Jesus
Ook rond Gabriel Jesus is het onrustig. De Braziliaanse spits werd afgelopen week al in verband gebracht met een transfer van Manchester City naar Arsenal en lijkt daar zelf wel oren naar te hebben. De 25-jarige Braziliaan heeft volgens Goal een eerste gesprek gevoerd met de Londense topclub over een eventuele overstap.

Uitgerekend in de week van de geruchten scoort Jesus erop los. De spits stond voor afgelopen weekend nog op drie treffers in de Premier League, maar verhoogde dat totaal tegen Watford (6-1 zege) naar zeven treffers. Afgelopen dinsdagavond nam hij de 2-0 voor zijn rekening in de spectaculaire clash met Real Madrid, die in het voordeel van Manchester City eindigde (4-3).

Reacties

Eredivisie

gerelateerd