'Domper: Tagliafico degradeert naar schaduwlijst Barça'

27 april 2022, 13:23

FC Barcelona hoopte afgelopen winter nog op de komst van Nicolás Tagliafico, maar Ajax liet de linksback destijds niet vertrekken. Daar zal de Argentijn extra van balen nu hij te horen heeft gekregen dat hij geen topprioriteit meer is voor de grootmacht.

Mundo Deportivo meldt namelijk dat Alejandro Grimaldo inmiddels bovenaan de verlanglijst van FC Barcelona staat. Grimaldo doorliep de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar had een transfer naar Benfica nodig om zich in de basis te knokken. Zijn prestaties in Portugal hebben FC Barcelona ervan overtuigd de linksback terug te halen naar Camp Nou.

Barça heeft een optie om Grimaldo voor een bescheiden transfersom van tien miljoen euro terug te halen. Daar wil de Catalaanse topclub van profiteren. De 26-jarige Spanjaard was dit seizoen in competitieverband goed voor vijf doelpunten en bereidde ook nog eens vijf treffers voor.

Daardoor staat Tagliafico nu p de schaduwlijst, mocht de komst van Grimaldo onhaalbaar zijn. Tagliaficio behoort samen met José Gaya (Valencia CF), Javier Gálan (Celta de Vigo) en Alex Moreno (Real Betis) tot de B-keuze van de Spaanse grootmacht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen