U-turn in Mbappé-soap: "Kans is honderd procent dat hij blijft"

28 april 2022, 18:15

Het is volgens Mauricio Pochettino nog geen uitgemaakte zaak dat Kylian Mbappé na dit seizoen bij Paris Saint-Germain vertrekt. De Argentijnse trainer denkt zelfs dat de kans levensgroot is dat de 23-jarige aanvaller zijn aflopende contract verlengt. Alles wees er de afgelopen maanden op dat Mbappé in de zomer de overstap naar Real Madrid zou maken, maar daar heerst nu veel twijfel over.

Pochettino werd donderdag tijdens een persmoment in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Strasbourg gevraagd naar de toekomst van Mbappé. Normaal gesproken houdt de Argentijnse trainer zich op de vlakte als het gaat om transfergeruchten, maar ditmaal was hij tot verrassing van de aanwezige pers behoorlijk uitgesproken. "De kans is honderd procent dat hij en ik blijven", zei hij.

Onduidelijk is of Pochettino van Mbappé te horen heeft gekregen dat hij daadwerkelijk voornemens is zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen. "Dat is hoe ik het vandaag zie, wat ik waarneem. In het voetbal weet je nooit wat er gebeurt", zaaide Pochettino meer twijfel over de toekomst van Mbappé, die naar verluidt een monsteraanbieding van PSG heeft gekregen.

Het is geen geheim dat Mbappé in de belangstelling staat van Real Madrid. De club uit de Spaanse hoofdstad probeerde de aanvaller afgelopen zomer ook aan te trekken, maar slaagde er toen niet in hem los te weken bij PSG. In januari beweerde BILD dat Mbappé tot een persoonlijk vergelijk is gekomen met Real Madrid, maar een bevestiging daarvan is (vooralsnog) uitgebleven.

Lees ookMbappé kreeg tien stemmen bij Franse presidentsverkiezingen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen