Ibrahimovic bezoekt Raiola in ziekenhuis, Balotelli woest

28 april 2022, 20:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zlatan Ibrahimovic heeft donderdag een bezoek gebracht aan Mino Raiola, die in het San Raffaele-ziekenhuis in Milaan voor zijn leven vecht. De speler en zaakwaarnemer werken al bijna twintig jaar samen en hebben door de jaren heen een sterke band opgebouwd.

Ibrahimovic wordt sinds zijn Ajax-periode begeleid door Raiola. Via ploeggenoot Maxwell kwam hij voor het eerst in contact met de zaakwaarnemer, die wordt beschouwd als een van de beste in zijn vak. Raiola bracht de spits naar Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy en weer AC Milan.

De voetbalwereld werd eerder vandaag opgeschrikt door berichtgeving uit Italië of Raiola. Beweerd werd dat de superzaakwaarnemer was overleden, maar dat bleek onjuist. Wel is duidelijk geworden dat Raiola met ernstige gezondheidsklachten kampt en voor zijn leven vecht.

Balotelli

Ook de belangen van Mario Balotelli worden vertegenwoordigd door Raiola. De Italiaanse aanvaller heeft op Instagram uitgehaald naar de journalisten die het nieuws over het overlijden van Raiola als eersten brachten. 'Jullie moeten je schamen', aldus Balotelli, die Raiola een hart onder de riem steekt. 'Mario, ik heb je als kind al verteld dat kranten bullshit verkopen om aan de top te komen. Het belangrijkste is om altijd weer op te staan.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen