Triest: Engelse fans vallen Duitse commentatoren aan na goal

29 april 2022, 10:40

De halve finale van de Europa League tussen West Ham United en Eintracht Frankfurt is flink ontsierd door een aanval van enkele Engelse supporters op commentatoren van de Duitse radio. Het commentatorduo kreeg rake klappen van de fans na de gelijkmaker.

De commentatoren van het Duitse ARD reageerden uitbundig nadat Ansgar Knauff al vroeg in de wedstrijd voor de openingstreffer zorgde. Dat bleek olie op het vuur voor de Engelse supporters, die de gelijkmaker van Michail Antonio aangrepen om hun woede op de commentatoren af te reageren. De fans bestormden de perstribune en vielen het duo aan

Daarbij werd volgens Duitse media de koptelefoon van een van de commentatoren afgepakt. Zijn collega-commentator riep in paniek om beveiliging. Uiteindelijk vielen er geen gewonden en konden de journalisten hun werk vervolgen. Het gedrag werd ernstig veroordeeld door West Ham United, dat sancties wil gaan opleggen aan de supporters.

Eintracht Frankfurt vertrok ondanks de grimmige sfeer met een 2-3 overwinning uit Engeland, waardoor het volgende week een voorsprong verdedigt in strijd om een finaleplaats.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen