Ziekenboeg PSV blijft ramvol, Madueke mikt op Feyenoord-uit

29 april 2022, 11:06

PSV kan komende zondag tegen Willem II op dezelfde namen een beroep doen als vorige week, toen hij met zijn ploeg een overwinning boekte op bezoek bij SC Cambuur. Coach Roger Schmidt, die weigerde te praten over zijn overstap naar Benfica, moet nog wel vrezen voor het uitvallen van twee vaste waarden.

In gesprek met De Telegraaf bevestigt de Duitse oefenmeester dat Mauro Junior en André Ramalho met lichte klachten kampen. Normaliter is het duo fit genoeg voor het treffen met Willem II, maar helemaal uitgesloten kan hun afwezigheid niet. Noni Madueke is in ieder geval niet van de partij. De Engelsman kan mogelijk volgende week zijn rentree maken, als PSV op bezoek gaat bij Feyenoord.

PSV moet het dus stellen zonder de al langer geblesseerde Olivier Bscagli, Ryan Thomas, Philipp Mwene en Armando Obispo. De Eindhovenaren kunnen nog altijd kampioen worden in de Eredivisie, al wordt dat een monsterklus. PSV moet zelf alle wedstrijden winnen en bovendien hopen dat Ajax punten laat liggen, want de Amsterdammers hebben momenteel een voorsprong van vier punten ten opzichte van de naaste achtervolger.

Voor Schmidt ligt de focus daarom volledig op het restant van het Eredivisie-seizoen. Deze week werd bekend dat de coach na dit seizoen de overstap maakt naar het Portugese Benfica, maar daar wilde hij tegenover de media niets over kwijt. "We willen op top level finishen", reageerde hij op het transfernieuws.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen