Sinisterra en Dessers mogen hopen op individuele prijs

29 april 2022, 12:43

Luis Sinisterra en Cyriel Dessers maken na hun heldenrol in de halve finale van de Conference League kans op een prestigieuze prijs. Het duo van Feyenoord is door de UEFA na de 3-2 overwinning op Olympique Marseille genomineerd voor de titel 'Speler van de Week'.

Dessers heeft dat te danken aan zijn twee treffers waarmee hij de Franse opponent velde. De Belgische aanvaller opende al vroeg de score en sloeg negen seconden na het beginsignaal voor de tweede helft opnieuw toe, waarmee hij de eindstand op 3-2 bepaalde en tevens een record op zijn naam schreef. Tussendoor had Luis Sinisterra de voorsprong van Feyenoord al verdubbeld.

De UEFA zag het ook en nomineerde het duo voor de persoonlijke prijs, waar zij eerder dit seizoen na goede Europese optredens al eens eerder voor in aanmerking kwamen. De concurrentie is niet mals: bij Leiceister City viel Ademola Lookman op, terwijl zijn tegenstander Lorenzo Pellegrini een goede wedstrijd speelde namens AS Roma. Hun ontmoeting eindigde in een gelijkspel.

Feyenoord staat dankzij de overwinning met een half been in de finale van de Conference League, die in Tirana wordt afgewerkt. Daarvoor moeten de Rotterdammers volgende week echter een hete avond in Marseille overleven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen