Guendouzi: "Feyenoord was niet zo goed, wij verpesten het zelf"

29 april 2022, 13:35

Volgens Matteo Guendouzi maakt Olympique Marseille nog altijd de grootste kans om de finale van de Conference League te bereiken. De 23-jarige middenvelder slikte met zijn ploeg een zure 3-2 nederlaag op bezoek bij Feyenoord, maar dat hadden de Fransen volgens Guendouzi volledig aan zichzelf te wijten.

"We zijn nog steeds in leven", vertelde Guendouzi na afloop aan Canal Plus. "Het is maar één doelpunt verschil en we weten dat het thuis een andere wedstrijd wordt. We maakten te veel individuele fouten, te veel technische fouten en we lieten geen goed beeld van onszelf zien. We hebben vanavond teleurgesteld, dus we zijn vastberaden o dat zondag en volgende week te herstellen."

De middenvelder denkt dat er genoeg reden is om ervan uit te gaan dat zijn ploeg de return weet om te buigen. "Ondanks de zeer slechte wedstrijd die we vanavond speelden, hadden we nog kansen om te scoren, zelfs om terug te komen tot 3-3. Er was wat positiefs, maar er was ook veel negatiefs deze avond. We zullen weer hard moeten werken om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen Lyon."

Het is heel makkelijk, volgens Guendouzi. "We hebben het onszelf vanavond moeilijk gemaakt. Feyenoord was eigenlijk helemaal niet zo goed, we hebben het gewoon helemaal verpest."

Lees ook: Waarom Dessers wel of geen 4 miljoen waard is voor Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan had je moeten winnen gozert .

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha wat een onzin

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen