Man United krijgt Ten Hag-spreekverbod opgelegd

29 april 2022, 14:48

De directie van Manchester United mag binnen 48 uur voor de wedstrijden van Ajax niet meer praten met Erik ten Hag over de invulling van de Engelse grootmacht in het komende seizoen. De Nederlander maakt na dit seizoen de overstap naar Engeland, maar wil eerst het seizoen goed afsluiten bij Ajax.

Dat meldt ESPN. Het is niet bekend door wie het spreekverbod is opgelegd, maar de kans is groot dat Ten Hag zélf heeft aangegeven dat hij niet meer continu contact wil hebben met zijn nieuwe werkgever. De club en hij praten veel over de invulling van de selectie van komend seizoen, die grondig gerenoveerd dient te worden. United zal hoogstwaarschijnlijk diverse grote aankopen gaan doen.

Voor Ten Hag ligt de prioriteit echter eerst bij het succesvol beëindigen van zijn Amsterdamse tijdperk. De koploper van de Eredivisie heeft nog slechts drie overwinningen nodig om afscheid te nemen met de landstitel. Ajax heeft een voorsprong van vier punten ten opzichte van de voornaamste concurrent PSV, dat bloed ruikt nu Ajax in een mindere vorm verkeert.

Komende zaterdag ontvangt Ajax in eigen huis PEC Zwolle. De laagvlieger heeft de punten keihard nodig in strijd om handhaving.

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Terecht! Laat hem de spelers van Ajax, eerst maar eens geconcentreerd krijgen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen