'Feyenoord wil Til behouden; Ajax had liever Malacia dan Wijndal'

29 april 2022, 20:19   Bijgewerkt: 29 april 2022, 20:28

Feyenoord voegde donderdagavond een knappe 3-2 zege op Olympique Marseille toe aan de toch al indrukwekkende Europese campagne. Die successen brengen ook extra interesse in de spelers van de club met zich mee. Dat geldt - helaas voor Feyenoord - ook voor de van Spartak Moskou gehuurde Guus Til.

In de podcast Kick-Off van De Telegraaf wist Mike Verweij namelijk te vertellen dat Feyenoord Til graag nog een seizoen zou willen huren. Hij vertelde dat het management van de middenvelder daarover ook in gesprek is met Spartak Moskou. Het is echter de vraag hoe de situatie komende zomer is bij de Russische club, vanwege alle sancties tegen het land."

"Niemand weet wat Spartak dan wel of niet mag", zei Verweij. "Maar als ze de kans hebben om hem te verkopen, dan is de kans heel klein dat hij bij Feyenoord blijft. Er is veel buitenlandse interesse, uit Engeland en Duitsland. Clubs die hem willen kopen. Feyenoord moet eigenlijk hopen dat de UEFA beslist dat Spartak niet mag verkopen; dan zouden ze hem nog een jaartje kunnen huren."

Malacia

In de podcast werd verder geconstateerd dat spelers als Luis Sinisterra, Orkun Kökcü en Tyrell Malacia zich in de Conference League in de etalage hebben kunnen spelen. Laatstgenoemde stond eerder echter al op de radar bij aartsrivaal Ajax. Dat gevoelige nieuwsfeit werd gemeld door Valentijn Driessen. "Overmars wilde wel een poging wagen om Malacia binnen te halen. Liever nog dan Wijndal."

Ajax-watcher Verweij kon dat bevestigen. "Dat is een publiek geheim. Overmars was echt heel gecharmeerd van Malacia. Hij heeft het ook bij Berghuis aangedurfd, maar ik denk niet dat het heel verstandig is voor Huntelaar en Hamstra om te beginnen met een overname bij Feyenoord", lachte hij. Inmiddels lijkt Ajax dus wel degelijk voor - volgens Driessen tweede keus - Wijndal te gaan.

Lees ook: Ajax zet in op komst Steven Bergwijn en Owen Wijndal

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen