Toch weer onduidelijkheid Mbappé; Conte woest over geruchten

29 april 2022, 21:26

Mauricio Pochettino heeft toch weer onduidelijkheid gecreëerd over een langer verblijf van hemzelf en sterspeler Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain. Dat leek hij donderdag juist weg te nemen door te stellen dat beiden 'honderd procent' zeker zouden blijven. Een dag later kwam hij dus weer terug op die uitspraak.

Voorafgaand aan de wedstrijd van PSG tegen RC Strasbourg leek Pochettino te doelen op een verkeerde interpretatie van zijn eerdere uitspraak. "Heb ik gezegd dat Mbappé en ik honderd procent zeker bij PSG zullen blijven volgend seizoen? Nee. Ik had het over het heden", reageerde hij. Daarmee blijft het dus onzeker hoe de toekomst van Mbappé eruitziet. Lang werd een transfervrij vertrek naar Real Madrid als het meest reële scenario beschouwd, maar inmiddels lijkt ook PSG zelf weer een serieuze kans te hebben.

Lees ook: U-turn in Mbappé-soap: "Kans is honderd procent dat hij blijft"

Pochettino zelf heeft nog een contract tot 2023, maar weet niet of hij die periode ook uit zal zitten. Onder meer door de vroegtijdige Champions League-uitschakeling van dit seizoen is er veel kritiek op de Argentijnse trainer, die in januari 2021 werd aangesteld. Pochettino was tevens nadrukkelijk in beeld voor de trainersvacature bij Manchester United, maar legde het uiteindelijk dus af tegen de andere kandidaat Erik ten Hag.

Conte

Intussen werd Tottenham Hotspur-trainer Antonio Conte weer veelvuldig genoemd als mogelijke opvolger van Pochettino bij PSG. De Italiaan sprak zich vrijdag echter uit over die geruchten. "Ik hou er niet van als mensen nieuws proberen te creëren, alleen maar om iets te kunnen melden of om problemen te creëren. Dit is niet eerlijk tegenover mij en niet tegenover de betrokken clubs", werd hij geciteerd door de BBC. "Ik moet erom lachen, maar ik vind wel dat mensen die dit soort nieuws de wereld in helpen meer respect moeten tonen, in plaats van nepnieuws en leugens te verspreiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen