Bale komt met opmerkelijke verklaring voor pijnlijke afwezigheid

30 april 2022, 22:41

Real Madrid werd zaterdagavond officieel kampioen van Spanje en dat werd door de gehele selectie royaal gevierd in de hoofdstad. De enige speler van de gehele A-selectie die afwezig was, was Gareth Bale. De Welshman heeft een aflopend contract en was dit seizoen al veel vaker een van de besproken spelers, maar ook ditmaal ging er veel aandacht uit naar zijn afwezigheid.

Op Twitter liet Bale overigens wél van zich horen. 'Zo teleurgesteld dat ik vanavond niet bij het vieren van de titel kan zijn vanwege ernstige rugklachten. Maar ik ben echt trots op het team voor het winnen van de titel. Geniet van deze avond, jongens', schreef de aanvaller op zijn sociale kanalen over zijn enigszins opmerkelijke afwezigheid. Verder was iedereen aanwezig, ook de spelers die geblesseerd waren en dit seizoen eveneens amper tot niet speelden.

Ook Eden Hazard, die door alle blessures ook amper minuten maakt, gaf acte de présence. Bale ligt al langer onder vuur vanwege zijn houding. Hij ging in het verleden bijvoorbeeld onder anderen op de foto met een spandoek waarop hij liet blijken dat hij golf belangrijker vond dan presteren met De Koninklijke. 'Wales, Golf, Madrid in that order', stond er te lezen op het veelbesproken doek. Door deze actie zal Bale, de absolute grootverdiener van Spanje, zich nog minder geliefd maken bij de achterban van de Madrilenen.

Lees ookAncelotti verovert fenomenaal record door landstitel Real Madrid

Bale transfervrij

In totaal speelde hij dit seizoen slechts zeven wedstrijden, maar de laatste twee duels zat hij niet bij de wedstrijdselectie. De rugblessure waarmee Bale schermt, zou overigens niet bevestigd zijn door de medische staf van Real Madrid, waardoor coach Carlo Ancelotti behoorlijk zou balen van de afwezigheid van Bale. Na dit seizoen loopt de buitenspeler uit zijn contract, waarmee een vertrek aanstaande. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen