Betonvoetbal Simeone met Atlético pijnlijk aan het rotten

30 april 2022, 23:45

Het betonvoetbal van Atlético Madrid onder Diego Simeone snakt naar de zomerstop. Na een knappe reeks ingezet in februari ging het vanaf de dubbele ontmoeting met Manchester City in de kwartfinale van de Champions League pijnlijk mis. De 2-0 nederlaag tegen Athletic Bilbao zaterdagavond was het vijfde (!) duel in de laatste zes officiële wedstrijden dat er niet werd gescoord.

Tegen Manchester City (1-0, 0-0), Real Mallorca (1-0), Granada (0-0) en dus Athletic Bilbao (2-0) trof de formatie van Simeone soms pijnlijk geen doel. De afwezigheid van João Félix speelt daarbij ongetwijfeld ook een rol: de clubtopscorer is net als Thomas Lemar al enkele weken geblesseerd. Ángel Correa (paal) en Antoine Griezmann (lat) waren zaterdag in Baskenland het dichtstbij een goal, maar het was niet genoeg om de treffers van Mario Hermoso (eigen goal) en Iñaki Williams (strafschop) ongedaan te maken.

Met Real Madrid, Sevilla, Real Sociedad als drie van de laatste vier tegenstander in La Liga moet Simeone met zijn ploeg serieus vrezen voor het Champions League-ticket. Met de huidige vierde plaats staat die al serieus op de tocht voor Atlético, dat het seizoen zonder prijzen eindigt. Maar met de huidige vorm en het zware programma is dat een realistisch scenario voor het betonvoetbal van Atléti

Lees ook: Manchester United-fans bekogelen Simeone met bekers

Champions League-finale vrouwen

Nadat FC Barcelona zich zaterdagavond als eerste had geplaatst voor de finale van de Champions League Vrouwen, ondanks een doelpunt van Jill Roord, plaatste ook Paris Saint-Germain zich voor de eindstrijd in Turijn. Na de 3-2 zege in eigen huis was de formatie ook in Lyon te sterk voor de ploeg die vijf van de laatste zes edities won van het kampioenenbal: 1-2. Nederlands international Damaris Egurrola viel in het tweede bedrijf in bij de bezoekers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen