'Komst van Ten Hag bij Manchester verandert plannen Cavani niet'

1 mei 2022, 10:11

De komst van Erik ten Hag heeft de plannen van Edinson Cavani (35) niet veranderd. De spits van Manchester United heeft een aflopend contract bij de Premier League-club en gaat die nog altijd niet verlengen. De verwachting is dan ook dat hij na dit seizoen naar La Liga verkast.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano zondag althans. De sterke spits kwam in 2020 transfervrij over van Paris Saint-Germain, maar kon geen vaste plaats in het elftal veroveren van The Red Devils. Zodoende kwam in februari al naar buiten dat Cavani na dit seizoen met een transfervrije verbintenis op zak zou vertrekken. Aan die plannen is niets veranderd, de aanstelling van Ten Hag ten spijt.

Cavani is zeker niet de enige met een aflopend contract in Manchester deze zomer. Ook Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Juan Mata en Lee Grant zijn na dit seizoen transfervrij, terwijl er nog een flink aantal andere spelers op de nominatie staat om te vertrekken. Benfica-spits Darwin Nunes is een van de voornaamste targets om de nieuwe aanvalsleider onder Ten Hag te worden.

Lees ook: 'Ten Hag krijgt 240 miljoen transferbudget

Cavani bij Manchester United

In totaal speelde de Uruguayaan 56 offciële wedstrijden voor Manchester United, waarin hij negentien doelpunten liet aantekenen en zeven eindpasses gaf. Eerder stond hij onder contract bij PSG, Napoli en Palermo. Naar welke club in Spanje zijn voorkeur uitgaat, is nog niet bekend. Eerder werden FC Barcelona en Levante gelinkt aan de diensten van Cavani.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen