Marokko
0 – 0
Spanje

Groningen licht optie De Leeuw en geeft spits twee extra kansen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 mei 2022 – FC Groningen gaat na dit seizoen verder met Michael de Leeuw. De club heeft de optie in het contract van de 35-jarige spits gelicht, waardoor hij volgend seizoen ook onder Frank Wormuth in de A-selectie blijft. Bovendien is er ook al nagedacht over wat hij wil gaan doen na zijn periode als actief voetballer.

Groningen licht optie De Leeuw en geeft spits twee extra kansen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Leeuw krijgt dan van FC Groningen de mogelijkheid een trainerscursus te volgen en aan de slag te gaan binnen de jeugdopleiding van de Eredivisie-club. "Ik voel me nog steeds fit en ik denk nog voldoende waarde te kunnen hebben voor het team. Ik ben nog hongerig en blijf jagen op doelpunten. Naast succesvol zijn met het team heb ik ook nog persoonlijke doelen die ik wil bereiken, bijvoorbeeld de grens van honderd Eredivisiedoelpunten", aldus De Leeuw, die tot dusver 86 keer scoorde op het hoogste niveau van Nederland. Ook die kans krijgt de routinier van zijn huidige werkgever. 

Ook FC Groningen is blij dat ze de captain langer hebben kunnen binden, want hij is zowel binnen- als buiten de lijnen belangrijk voor de selectie. "Michael is een prettige persoonlijkheid en ware ambassadeur voor FC Groningen", aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "Wij feliciteren hem hartelijk met zijn contractverlenging en wensen hem nog heel veel succes; dit en volgend seizoen."

Lees ook: El Hankouri kondigt vertrek aan en levert aanvoerdersband in

Loopbaan De Leeuw
Op dit moment is De Leeuw bezig aan zijn tweede periode bij FC Groningen, met wie hij eerder de KNVB Beker won in 2015. Daarvoor kwam hij uit voor BV Veendam en De Graafschap, tussen zijn twee periodes in de Euroborg door droeg hij het shirt van Chicago Fire en FC Emmen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd