Bayern is bang voor kapers en hoopt Mazraoui snel vast te leggen

1 mei 2022, 20:56

Bayern München heeft de handtekening van Noussair Mazraoui liever vandaag dan morgen op papier staan. De transfervrije verdediger van Ajax is al een tijdje rond met de grootmacht uit Beieren, maar heeft nog niet getekend. Inmiddels vreest Bayern voor andere geïnteresseerden.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde transferspecialist Fabrizio Romano wil Bayern de zaak in een stroomversnelling brengen. Zo wil de landskampioen van Duitsland voorkomen dat er alsnog een andere topclub met Mazraoui aan de haal gaat. De interesse van FC Barcelona is al veel langer bekend, terwijl er ook uit onder meer de Premier League belangstelling is.

De handtekening van Mazraoui staat vooralsnog niet en dat lijkt Bayern dus toch niet helemaal lekker te zitten. Het is al langer bekend dat de rechtspoot zijn aflopende contract bij Ajax niet zou verlengen. Zijn bestemming leek Barcelona te worden, maar daar stak Bayern een stokje voor. Beide partijen zouden het inmiddels mondeling al eens zijn over een samenwerking.

Mazraoui is overigens niet de enige Ajacied op het lijstje van Bayern. De Duitsers hebben ook hun zinnen gezet op Ryan Gravenberch, die deze zomer moet worden overgenomen van de Amsterdammers. Daarnaast worden de geruchten rondom Sébastien Haller en Jurriën Timber steeds heviger. Wat die spelers betreft zijn er echter meerdere kapers op de kust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen