Sky Deutschland: Bayern opent gesprekken met Timber

2 mei 2022, 19:35   Bijgewerkt: 2 mei 2022, 19:40

Bayern München heeft de interesse in Jurriën Timber opnieuw aangewakkerd. De Duitse grootmacht zou zelfs al eerste gesprekken met de verdediger van Ajax hebben gevoerd over een mogelijke overstap in de zomer. Timber kan rekenen op interesse van diverse clubs uit het buitenland.

Dat meldt Sky Deutschland. Onder leiding van technisch directeur Marco Neppe zijn de gesprekken tussen Bayern en het management van Timber begonnen. Ajax zal een forse transfersom eisen voor de twintigjarige verdediger, die momenteel nog een contract tot medio 2024 heeft. Timber moet komende zomer desondanks net als Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui, met wie Bayern ook onderhandelt, overstappen naar de Bundesliga.

Volgens het Duitse medium heeft oud-coach en huidig Oranje-bondscoach Louis van Gaal aangegeven enthousiast te zijn over Timber en hebben aangegeven dat hij uitstekend past bij Bayern München. De regerend kampioen van Duitsland is op zoek naar een nieuwe centrumverdediger vanwege het transfervrije vertrek van Niklas Süle, terwijl Antonio Rüdiger heeft gekozen voor een transfer naar Real Madrid.

Timber heeft de knoop nog niet doorgehakt over zijn toekomst. De verdediger staat ook op de verlanglijst van Manchester United. Erik ten Hag zou de verdediger dolgraag willen meenemen naar de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen