PSV strijdt om krabbel Quinten Timber, miljoenen voor Utrecht?

2 mei 2022, 22:21

PSV hoopt zich komende zomer te versterken met Quinten Timber. De twintigjarige middenvelder is bezig aan een uitstekend debuutseizoen in het shirt van FC Utrecht en dat is ook andere clubs niet onopgemerkt gebleven. PSV heeft de jonge middenvelder echter tot een van de prioriteiten voor komende zomer gebombardeerd.

Dat schrijven Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Timber verkaste afgelopen zomer naar FC Utrecht, nadat duidelijk werd dat hij niet in de plannen van Ajax voorkwam. De kans is groot dat de Amsterdammers spijt hebben van het eenvoudig laten gaan van de middenvelder: Timber is dit seizoen een van de revelaties bij FC Utrecht.

De tweelingbroer van Ajacied Jurriën Timber werd afgelopen weekend tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht en NEC nog bekeken door technisch directeur John de Jong van de Eindhovenaren. PSV ziet in Timber een mogelijke vervanger voor Ibrahim Sangaré, die zijn uitstekende seizoen in dienst van PSV lijkt te gaan belonen met een toptransfer.

FC Utrecht heeft een sterke onderhandelingspositie. Vanwege zijn contract tot 2024 kan de subtopper een forse transfersom vragen voor de talentvolle middenvelder, die bovendien begeerd wordt door clubs uit het binnen- en buitenland.

Lees ook: PSV wil recordbedrag voor Cody Gakpo

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pijnlijke fout van Ajax…

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen