Marokkaanse bond schept duidelijkheid over positie bondscoach

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 mei 2022 – De Marokkaanse voetbalbond heeft in een statement duidelijkheid geschept over de positie van Vahid Halilhodzic. De geruchten over een ontslag van de bondscoach worden ontkend.

Marokkaanse bond schept duidelijkheid over positie bondscoach

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Marokko wordt al geruime tijd driftig gespeculeerd over een ontslag van Halilhodzic. Maandag staken de geruchten de kop op dat er daadwerkelijk een einde komt aan het bondscoachschap van de Bosniër. In een verklaring maakt de Marokkaanse bond echter bekend dat Halilhodzic op dit moment op verlof in het buitenland is en hij volgende week, zoals eerder aangekondigd, terugkeert naar Marokko.

Halilhodzic loodste Marokko in maart weliswaar naar het WK, maar heeft door zijn ruzie met Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui flink een populariteit ingeboet. Vorige maand maakte de bondscoach bekend dat zolang hij aan het roer staat bij de Marokkaanse ploeg er geen plek is voor de (oud-)Ajax-spelers. "Ik zal nooit meer over ze praten. Ik richt me nu op de spelers die wel zijn opgeroepen", zei hij.

Mocht Halilhodzic binnenkort alsnog worden ontslagen door de Marokkaanse voetbalbond, dan ligt het in de lijn der verwachting dat Ziyech en Mazraoui terugkeren in de nationale ploeg. Marokko neemt aan het einde van het jaar deel aan het WK en is ingedeeld in een groep met België, Canada en Kroatië.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd