Danjuma verliest race tegen de klok voor duel met captain Van Dijk

3 mei 2022, 19:43

Arnaut Danjuma is niet op tijd hersteld voor de return in de halve finales van de Champions League. Villarreal moet het zodoende stellen zonder de topscorer in de jacht op een comeback tegen Liverpool, dat de eerste wedstrijd op Anfield met 2-0 wist te winnen.

Danjuma kampt met een voetblessure en moet de return in eigen huis dus laten schieten. De aanvaller, dit seizoen al zes keer trefzeker in de Champions League, wordt in de punt van de aanval vervangen door Boulaye Dia. Hij vormt de voorhoede met Giovanni Lo Celso en Gerard Moreno. Laatstgenoemde was eveneens een twijfelgeval, maar is op tijd hersteld.

Bij Liverpool is er een basisplaats voor Virgil van Dijk. De Nederlander draagt bovendien de aanvoerdersband. Dat heeft te maken met het ontbreken van Jordan Henderson. Bij Liverpool moeten Mohamed Salah, Sadio Mané en Diogo Jota voor de doelpunten gaan zorgen. Manéwas vorige week al trefzeker, kort nadat Liverpool op voorsprong was gekomen na een eigen treffer van Pervis Estupiñán.

Opstelling Villarreal: Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupiñán; Parejo, Capoue, Coquelin; Lo Celso, Gerard Moreno, Dia.

Opstelling Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Keita, Thiago; Salah, Mané, Jota

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen