"Van Dijk is de beste aller tijden, ik heb nog nooit zoiets gezien"

3 mei 2022, 22:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Virgil van Dijk behoort al jarenlang rekenen tot de beste verdedigers ter wereld en dat bleef ook tijdens de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Villarreal en Liverpool niet onbesproken. Volgens oud-topaanvaller Michael Owen is er in het verleden zelfs geen speler ooit beter geweest.

"Hij is de beste verdediger aller tijden", stak Owen bij BT Sports de loftrompet over de aanvoerder van het Nederlands elftal. Van Dijk draagt de band eveneens in Spanje, waar Liverpool strijdt om een plek in de finale van de Champions League. "Hij is groter, sterker en sneller dan iedereen. Ik heb echt nog nooit zoiets gezien. Hoe kun je beter zijn dan hij?"

Dirk Kuyt kon zich tijdens de voorbeschouwing bij RTL 7 wel vinden in de woorden van Owen. "Maar ik heb lang niet alle verdedigers zien spelen. Virgil wordt in Engeland en ook daarbuiten enorm gewaardeerd, het is gewoon een fantastische speler. Ik vind hem op dit moment wel de beste verdediger ter wereld."

Van Dijk speelt sinds januari 2018 bij Liverpool en is sindsdien onomstreden. De verdediger uit Breda had daar wel een flinke omweg voor nodig: via FC Groningen belandde Van Dijk bij Celtic, waar hij zich in de kijker speelde van Southampton. Dat ontving 85 miljoen euro van Liverpool voor zijn transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Liverpool was 1ste helft totaal van de leg. Behalve Virgil en daardoor bleven ze bij Liverpool overeind om het in de 2de helft recht te zetten. Dapper VillaReal en ik had ze wel meer gegund maar niet over de rug van Liverpool😇. Vorig jaar tijdens de afwezigheid Virgil was Liverpool een aangeschoten hert en rammelde in de defensie enorm. Virgil is back en draait als nooit tevoren en gaan de 4 prijsjes ophalen voor eeuwige roem👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen