"Van Dijk is de beste aller tijden, ik heb nog nooit zoiets gezien"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 mei 2022 – Virgil van Dijk behoort al jarenlang rekenen tot de beste verdedigers ter wereld en dat bleef ook tijdens de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Villarreal en Liverpool niet onbesproken. Volgens oud-topaanvaller Michael Owen is er in het verleden zelfs geen speler ooit beter geweest.

"Van Dijk is de beste aller tijden, ik heb nog nooit zoiets gezien"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Hij is de beste verdediger aller tijden", stak Owen bij BT Sports de loftrompet over de aanvoerder van het Nederlands elftal. Van Dijk draagt de band eveneens in Spanje, waar Liverpool strijdt om een plek in de finale van de Champions League. "Hij is groter, sterker en sneller dan iedereen. Ik heb echt nog nooit zoiets gezien. Hoe kun je beter zijn dan hij?"

Dirk Kuyt kon zich tijdens de voorbeschouwing bij RTL 7 wel vinden in de woorden van Owen. "Maar ik heb lang niet alle verdedigers zien spelen. Virgil wordt in Engeland en ook daarbuiten enorm gewaardeerd, het is gewoon een fantastische speler. Ik vind hem op dit moment wel de beste verdediger ter wereld."

Van Dijk speelt sinds januari 2018 bij Liverpool en is sindsdien onomstreden. De verdediger uit Breda had daar wel een flinke omweg voor nodig: via FC Groningen belandde Van Dijk bij Celtic, waar hij zich in de kijker speelde van Southampton. Dat ontving 85 miljoen euro van Liverpool voor zijn transfer.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd