Voorzitter Villarreal witheet op Makkelie: "Het is echt schandalig"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 mei 2022 – Fernando Roig Negueroles is van mening dat zijn Villarreal dinsdagavond een strafschop had moeten krijgen tegen Liverpool. De voorzitter van de Spanjaarden zag dat scheidsrechter Danny Makkelie de bal niet op de stip legde. Dat zat Roig Negueroles na afloop erg dwars.

Voorzitter Villarreal witheet op Makkelie: "Het is echt schandalig"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is echt schandalig dat hij hier geen strafschop voor heeft gegeven", aldus de voorzitter na de wedstrijd in gesprek met Movistar. "Deze scheidsrechter had niet het niveau voor een wedstrijd van dit kaliber. De doelman van Liverpool haalde Giovani Lo Celso gewoon onderuit. Een andere uitleg is er niet als je het mij vraagt."

Villarreal verloor na een 2-0 ruststand met 2-3 van Liverpool en ligt dus uit de Champions League. "Ik wil de scheidsrechter niet als excuus voor onze nederlaag gebruiken. Liverpool had veel ruimer kunnen winnen. Maar deze arbitrage was bepaald niet van het juiste niveau om deze wedstrijd te leiden. We hadden hem op belangrijke momenten niet mee."

Lees ook: Makkelie krijgt ervan langs na 'ketser' tijdens Villarreal-Liverpool

Na het moment ging het ook behoorlijk los op Twitter, waar Makkelie de gebeten hond was. Het penalty-moment vond in de eerste helft plaats toen Villarreal al op een 1-0 voorsprong stond. Ook VAR Pol van Boekel besloot niet in te grijpen. Villarreal maakte vervolgens alsnog de 2-0, maar in de tweede helft deelde Liverpool alsnog de lakens uit.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd