Salah spreekt voorkeur voor finale uit: "Dan moet ik eerlijk zijn"

4 mei 2022, 08:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Salah hoopt dat Real Madrid er vanavond in slaagt om ten koste van Manchester City de finale van de Champions League te bereiken. De aanvaller van Liverpool wil namelijk graag revanche nemen op de Madrilenen. Salah heeft met Liverpool het ticket voor de eindstrijd al binnen.

"Het is geweldig dat we voor de derde keer in vijf jaar de finale van de Champions League hebben bereikt", vertelde een opgetogen Salah na de wedstrijd tegen Villarreal voor de camera van BT Sports. "Dat is echt ongelooflijk. We mogen daar nu even van genieten, maar zaterdagavond staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. Daar zullen we ons weer volledig op moeten focussen."

Op zaterdag 28 mei hoopt Salah in Parijs niet de landgenoten van Manchester City te treffen. "Ik moet eerlijk zijn. Manchester City heeft een geweldig team, dat hebben we dit seizoen al meerdere keren gezien. Maar ik speel toch liever tegen Real Madrid. We hebben al eens een finale van ze verloren, dus zou ik ze graag nog een keer ontmoeten. Hopelijk kunnen we dit keer wel winnen."

Liverpool won dit seizoen al de League Cup en is in de slotfase van het seizoen nog op drie verschillede podia actief. "We blijven overal voor vechten. Een beker hebben we al gewonnen. We staan nu in de finale van de Champions League, blijven knokken in de Premier League en spelen binnenkort de finale van de FA Cup tegen Chelsea. Ik probeer daarin alles te geven voor mijn team."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen