PSV blijft hopen op komst van Braziliaans toptalent Savinho

4 mei 2022 – PSV is nog altijd erg gecharmeerd Savinho, een 18-jarige Braziliaan die komende zomer naar Manchester City trekt. De Eindhovenaren hopen zaken te kunnen doen met de Engelse topclub en de talentvolle aanvaller tijdelijk naar Nederland te halen. Het is de vraag of City dat ook ziet zitten.

PSV blijft hopen op komst van Braziliaans toptalent Savinho

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens het Eindhovens Dagblad ziet PSV een soortgelijke transfer voor zich als bij Oleksandr Zinchenko. De Oekraïner was tijdens seizoen 2016/17 in het Philips Stadion en is inmiddels een belangrijke kracht voor manager Josep Guardiola bij City. PSV hoopt dat Savinho dezelfde weg kan bewandelen, maar City heeft volgens het ED meerdere ijzers in het vuur.

De jongeling van Clube Atlético Mineiro zou immers ook gestald kunnen worden bij een satellietclub. Die heeft City wereldwijd zitten, maar het Franse Troyes en Belgische Lommel SK zijn dan voorname kandidaten. Het is de bedoeling dat de transferrechten van Savinho deze zomer in bezit van City komen. De linkspoot ligt nu toe eind 2023 vast in zijn geboorteland.

Dat PSV interesse heeft om Savinho naar het Philips Stadion te halen, is al tijden geen geheim. City zal zich in eerste instantie echter rustig gaan beraden op de plannen met de groeibriljant. Het is volgens het ED de bedoeling dat Sávio Moreira de Oliveira zowel bij de hoofdmacht van PSV als bij de beloften van Eindhovenaren aan de bak gaat.

Reacties

PSV

gerelateerd