Goed nieuws voor Slot; Toornstra met groep mee naar Frankrijk

4 mei 2022, 11:45

Jens Toornstra stapt woensdagmiddag met Feyenoord in het vliegtuig naar Frankrijk. Het seizoen van de middenvelder leek voorbij vanwege een enkelblessure, maar de routinier lijkt veel sneller hersteld dan verwacht. Het is echter wel de vraag of Toornstra ook kan spelen tegen Olympique Marseille.

De rentree van Toornstra is goed nieuws voor trainer Arne Slot, die over een vrijwel fitte selectie beschikt. Toornstra raakte drie weken geleden op bezoek bij Slavia Praag geblesseerd en stond sindsdien langs de kant. Op de clubwebsite laat Feyenoord weten dat de aanvoerder zich in aanloop naar de wedstrijd tegen Marseille weer bij de groep voegt.

Verder reizen de Rotterdammers met de bekende namen naar Marseille. Ook verdedigers Philippe Sandler en Denzel Hall zijn van de partij en kunnen in actie komen. Dat geldt niet voor Justin Bijlow (blessure), Cole Bassett (niet speelgerechtigd) en Tein Troost (niet bij de wedstrijdselectie). Zij mogen echter ook mee met hun ploeggenoten.

Feyenoord gaat donderdagavond (21.00 uur) proberen om ten koste van Marseille de finale van de Conference League te bereiken. De manschappen van Slot wonnen vorige week in De Kuip met 3-2 en beginnen dus met een voorsprong aan de return in het Stade Vélodrome. In een eventuele finale kan Feyenoord het opnemen tegen AS Roma of Leicester City.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen