'Aan Ajax gelinkte Schreuder ook in beeld bij Italiaanse clubs'

4 mei 2022, 16:36

Alfred Schreuder mag zich volgens Italiaanse media verheugen op belangstelling uit de Serie A. De trainer van Club Brugge zou bij zowel Atalanta als Bologna op de radar zijn verschenen. Ajax ligt echter op poleposition om de 49-jarige trainer te strikken.

De werkwijze van Schreuder intrigeert Atalanta en Bologna, zo klinkt het. De Nederlandse oefenmeester is pas sinds januari in dienst van Club Brugge, maar het einde van zijn periode in België lijkt al in zicht. Sinds enkele weken wordt Schreuder in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, waar hij Erik ten Hag moet opvolgen als hoofdtrainer.

Mocht Ajax voor een andere trainer gaan, dan zou een Italiaans avontuur een optie kunnen zijn Schreuder. Bij Atalanta is de trainer van Club Brugge in beeld als toekomstige opvolger van Gian Piero Gasperini, terwijl Bologna hem ziet als mogelijke vervanger van Sinisa Mihajlovic. Concreet lijkt de Italiaanse interesse in Schreuder op dit moment nog niet te zijn.

Schreuder werd onlangs gevraagd naar de vermeende belangstelling van Ajax en reageerde toen geheimzinnig. "Het enige wat ik erover kan zeggen is dat er bij iedere club waar ik heb gewerkt contacten zijn. Bij Hoffenheim, Ajax, FC Twente en nu ook Club Brugge is dat niet anders. Of de interesse concreet is? Daar gaat het niet om voor mij. Bij iedere club ken je mensen. Bij FC Twente heb ik ook contacten en bij Ajax uiteraard ook", zei hij.

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie toch ook liever een ander, kijk maar eens in het Buitenland. Misschien Guardiola als die met City de CL heeft?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen