Ajax komt met update: voor vier spelers einde seizoen

4 mei 2022, 19:27

Ajax heeft woensdagavond via de officiële kanalen bevestigd dat het seizoen van Ryan Gravenberch voorbij is. Ook Lisandro Martínez, Perr Schuurs en Antony komen in de laatste drie wedstrijden van het seizoen niet in actie.

Gravenberch heeft woensdag tijdens de training een enkelblessure opgelopen en kan Ajax daardoor niet meer helpen in de titelrace. Martínez miste de laatste vier wedstrijden vanwege een spierblessure en zal ook tegen AZ (uit), sc Heerenveen (thuis) en Vitesse (uit) niet in actie komen.

Schuurs raakte in de uitwedstrijd tegen NEC geblesseerd aan zijn knie en is voorlopig nog uit de roulatie. Dat geldt ook voor Antony, die eind maart tijdens de interlandperiode met het Braziliaanse een enkelblessure opliep.

Er is ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Zowel Noussair Mazraoui als Steven Berghuis lijken snel weer volledig beschikbaar. Mazraoui moest de laatste drie duels aan zich voorbijgaan, terwijl Berghuis ondanks lichte fysieke klachten de laatste tijd wel gewoon in actie kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen