Vleugje Guardiola in Almelo? Heracles verrast met nieuwe trainer

5 mei 2022 – Heracles Almelo lijkt de opvolger van de vertrekkende hoofdtrainer Frank Wormuth te hebben gevonden. Daarbij is de club uitgekomen bij een verrassende naam: Carlos Vicens. De 39-jarige Spanjaard is momenteel namelijk nog assistent van Pep Guardiola bij Manchester City.

Vleugje Guardiola in Almelo? Heracles verrast met nieuwe trainer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Onder meer RTV OostTubantia en Voetbal International schreven donderdagmiddag dat Heracles dicht bij de komst van deze opvallende kandidaat is. Vicens zou in Almelo een contract gaan tekenen voor twee seizoenen, met de optie om daar nog een seizoen aan vast te plakken. 

Met Vicens zou Heracles een trainer in huis halen die zelf geen spelerscarrière achter de rug heeft, maar als trainer al jaren ervaring opdeed bij een van de grootste clubs ter wereld. Al sinds 2017 is hij bij City werkzaam; eerst in de jeugdopleiding en sinds dit seizoen als assistent van Guardiola. 

Frank Wormuth
Vicens zou in Almelo de opvolger worden van Frank Wormuth, die met FC Groningen al een nieuwe club te pakken heeft. Ook hij werd vier seizoenen geleden als verrassende naam naar Almelo gehaald. Dat bleek destijds een succes; onder zijn bewind bleef Heracles een stabiele Eredivisieclub en eindigde het zelfs drie keer in het linkerrijtje. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd