Zes clubs mogen nog dromen: dit is de route naar de Eredivisie

6 mei 2022, 23:49

Het reguliere seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zit er na vanavond op en dus weten we welke zes clubs de play-offs ingaan. FC Eindhoven, ADO Den Haag, Roda JC, Excelsior, NAC Breda en De Graafschap mogen allemaal nog dromen van Eredivisievoetbal. Dit is wat hen daarvoor te wachten staat.

In de eerste ronde spelen de zes clubs allemaal onderling een tweeluik. FC Eindhoven is als nummer drie gekoppeld aan nummer negen De Graafschap; nummer vier ADO Den Haag treft nummer acht NAC Breda en ook nummers vijf en zes Roda JC en Excelsior nemen het tegen elkaar op. Komende maandag staat de eerste wedstrijd tussen Eindhoven en De Graafschap al op het programma. De andere vier komen dinsdag in actie. 

De winnaar van het tweeluik tussen FC Eindhoven en De Graafschap, speelt vervolgens in de halve finale tegen de winnaar van ADO tegen NAC. Voor Excelsior of Roda JC staat in die ronde een tweeluik tegen de nummer zestien van de Eredivisie op het programma. Volgens de huidige ranglijst zou dat PEC Zwolle zijn.

De winnaars van die halve finales maken vervolgens in de finale - ook over twee wedstrijden - uit wie volgend jaar Eredivisievoetbal mag spelen. Die beslissing zal vallen op zondag 29 mei. 

Programma eerste ronde:

9 mei, 20.00 uur: De Graafschap - FC Eindhoven

10 mei, 18.45 uur: NAC Breda - ADO Den Haag

10 mei, 21.00 uur: Excelsior - Roda JC

13 mei, 20.00 uur: FC Eindhoven - De Graafschap

14 mei, 16.30 uur: ADO Den Haag - NAC Breda

14 mei, 20.00 uur: Roda JC - Excelsior

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen