Feyenoord opgelet: Fiorentina hoopt goede voorbeeld te geven

9 mei 2022, 07:00   Bijgewerkt: 8 mei 2022, 23:36

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 9 mei.

Wedstrijden

De Graafschap - FC Eindhoven (20.00 uur)

De play-offs om promotie/degradatie gaan vandaag van start. Zes clubs uit de Keuken Kampioen Divisie nemen deel aan de nacompetitie en in de halve finale stroomt de nummer zestien van de Eredivisie in. De Graafschap heeft een tegenvallend seizoen achter de rug, maar kan als nummer negen van de Eerste Divisie alsnog promoveren naar het hoogste niveau.

Fiorentina - AS Roma (20.45 uur)

AS Roma staat in de finale van de Conference League, maar het is nog geen uitgemaakte zaak dat de ploeg van trainer José Mourinho ook volgend seizoen Europees voetbal speelt. Vandaag kunnen de Romeinen een belangrijke slag slaan in de strijd om een Europees ticket door een aanval van Fiorentina af te slaan. Het verschil tussen de clubs is drie punten in het voordeel van Roma.

Voetbal op tv

20.00 uur: De Graafschap - FC Eindhoven, ESPN - live verslag van het play-offduel

20.45 uur: Fiorentina - AS Roma, Ziggo Sport - live verslag van de Serie A-wedstrijd

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen